bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6R 8891A002 rood / red cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon BCI 6R 8891A002 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende winkels voor betaalbare cartridges. Het product Canon BCI 6R met de kleur rood (red) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Diverse winkels als bijvoorbeeld Handyman.nl en Officesavers hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€9,50
Huismerk prijs€4,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon BCI 6R
Artikelnummer8891A002
Officiële kleurrood
Inhoud (ml)13 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999193298

Goedkoopste Canon BCI 6R 8891A002 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 8891A002 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webwinkels als Sneltoner.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 8891A002 inktcartridges koop je vanaf €9,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de meest populaire verkopers waar je goedkope 8891A002 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon BCI 6R 8891A002 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €10,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €9,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €4,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon BCI 6R originele inkt€9,50
Canon BCI 6R multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6R huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6R huismerk duopack * €9,50
Prijslijst van de 8891A002 cartridge (red) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon BCI 6R 8891A002 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote platformen als Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-bci-6r-8891a002-rood-red-inktcartridge

Originele rode 8891A002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon BCI 6R originele rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €9,50).

Canon BCI 6R huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 8891A002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 6R 8891A002 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de rood inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte cartridge problemen met de Canon BCI 6R 8891A002 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon BCI 6R inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 6R 8891A002 met de kleur rood (red) cartridge is ongeveer €7,85 excl. de btw (dat betekent €9,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €19,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 8891A002 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €4,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het kapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon BCI 6R huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 8891A002 alternatief aanschaffen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Canon BCI 6R 8891A002 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het product met elkaar verbinden. Achteraf check je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie