bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206R 5309B001 rood / red cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 206R 5309B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 206R bedoeld voor de kleur rood (red) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Diverse verkooppunten zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of Sneltoner.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€123,50
Huismerk tarief€61,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 206R
Seriecode5309B001
Officiële kleurrood
Inhoud (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999787602

Goedkoopste Canon PFI 206R 5309B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 5309B001 cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt en printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls hebben zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij winkels zoals Inkclub & Vikingdirect.nl.
 • Originele 5309B001 inktcartridges koop je online vanaf €123,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snelle modus) en overweeg een lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de meest populaire webshops waar je probleemloos en snel 5309B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 206R 5309B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €135,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €123,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €61,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 206R originele inkt€123,50
Canon PFI 206R multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206R huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206R huismerk duopack * €123,50
Geschatte prijzen van de 5309B001 cartridge (red) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon PFI 206R 5309B001 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Wehkamp, Amazon, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-206r-5309b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 5309B001 inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 206R originele rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Canon PFI 206R huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het 5309B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 206R 5309B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de rood inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte issues m.b.t. Canon PFI 206R 5309B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 206R inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 206R 5309B001 met de kleur rood (red) cartridge is doorgaans +/- €102,07 excl. de btw (dat betekent €123,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking koopt kost het ongeveer €247,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 5309B001 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €61,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon PFI 206R huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 5309B001 alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de Canon PFI 206R 5309B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf test je uit of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie