bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29R 4878B001 rood / red cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PGI 29R 4878B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Canon PGI 29R met kleurcode rood (red) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Velerlei inktshops zoals Alleeninkt.nl & Go4inkt faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€23,25
Huismerk verkoopprijs€11,63
MerkCanon
ProductCanon PGI 29R
Artikelcode4878B001
Officiële kleurrood
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteit2.370 prints
EAN-code4960999682082

Goedkoopste Canon PGI 29R 4878B001 inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de 4878B001 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 2.370 prints . Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals printershop en printerinktshop.nl.
 • Originele 4878B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €23,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
 • Via deze site check je erkende webshops waar je snel en simpel 4878B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 29R 4878B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €25,58. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €23,25. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €11,63. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PGI 29R originele inkt€23,25
Canon PGI 29R multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29R huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29R huismerk duopack * €23,25
Prijsindicatie van de prijs voor een 4878B001 cartridge (red) in oktober 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gelijk Canon PGI 29R 4878B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pgi-29r-4878b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 4878B001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PGI 29R originele rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €23,25).

Canon PGI 29R huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 4878B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 29R 4878B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de rood inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel vind je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je de beschermingstape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende cartridge problemen met betrekking tot Canon PGI 29R 4878B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 29R inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 29R 4878B001 met kleurcode rood (red) cartridge is gemiddeld zo’n €19,21 excl. btw (dus €23,25 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €46,50. Met een huismerk cartridge met het serienummer 4878B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €11,63) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon PGI 29R huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 4878B001 alternatief gebruiken is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon PGI 29R 4878B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden neem je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Achteraf test je uit of de gekloonde Canon inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie