bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106R 6627B001 rood / red cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 106R 6627B001 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je de beste verkopers voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 106R bedoeld voor de kleur rood (red) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Canon. Diverse webshops als Office Centre of Inktwereld.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€58,25
Huismerk prijzen€29,13
FabrikantCanon
ArtikelCanon PFI 106R
Productnummer6627B001
Kleurcoderood
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999909561

Goedkoopste Canon PFI 106R 6627B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6627B001 cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webwinkels zoals Inkclub of Handyman.nl.
 • Originele 6627B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €58,25.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsconceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je goede bedrijven waar je de beste 6627B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 106R 6627B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type rode inktcartridge kost in de winkel al snel €64,08. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €58,25. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €29,13. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 106R originele inkt€58,25
Canon PFI 106R multipack (merkcartridge)€116,50
Canon PFI 106R huismerk inkt * €29,13
Canon PFI 106R huismerk duopack * €58,25
Overzicht met prijzen van de 6627B001 cartridge (red) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Snel Canon PFI 106R 6627B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-106r-6627b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 6627B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 106R originele rode inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €58,25).

Canon PFI 106R huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 6627B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 106R 6627B001 rood / red huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze rood inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene problemen in relatie tot Canon PFI 106R 6627B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 106R inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 106R 6627B001 met kleuromschrijving rood (red) cartridge is gemiddeld zo’n €48,14 excl. de btw (dat maakt €58,25 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €116,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 6627B001 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €29,13) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PFI 106R huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6627B001 alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is interessanter en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Canon PFI 106R 6627B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer in elkaar zetten. Als check probeer je of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie