bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306R 6663B001 rood / red cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 306R 6663B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de beste leveranciers voor extra voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 306R bedoeld voor de kleur rood (red) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat leveranciers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en printershop hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
MerkCanon
ProductCanon PFI 306R
Seriecode6663B001
Kleur omschrijvingrood
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999910307

Goedkoopste Canon PFI 306R 6663B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6663B001 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij winkels als bol.com en Paradigit.
 • Originele 6663B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a eco-stand) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede printshops waar je moeiteloos 6663B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 306R 6663B001 rood / red vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €142,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 306R originele inkt€142,50
Canon PFI 306R multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306R huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306R huismerk duopack * €142,50
Overzicht met prijzen van de 6663B001 cartridge (red) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon PFI 306R 6663B001 inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij winkeliers. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hanteren bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-306r-6663b001-rood-red-inktcartridge

Originele rode 6663B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 306R originele rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon PFI 306R huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 6663B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 306R 6663B001 rood / red huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de rood inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder check je de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende cartridge problemen m.b.t. Canon PFI 306R 6663B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Canon PFI 306R inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 306R 6663B001 met de kleur rood (red) cartridge is gewoonlijk €117,77 excl. btw (€142,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 6663B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het plasticje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 306R huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6663B001 alternatief selecteren is in de regel lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 306R 6663B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product in elkaar zetten. Tenslotte test je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie