bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101Y 0886B001 geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 101Y 0886B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste inktshops voor betaalbare cartridges. Het patroon Canon PFI 101Y met de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Meerdere winkels als bijvoorbeeld inktknaller.nl & Sneltoner.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€64,50
Huismerk vanafprijs€32,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 101Y
Artikelnummer0886B001
Kleurengeel
Inhoud (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0013803058239

Goedkoopste Canon PFI 101Y 0886B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0886B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via aanbieders zoals Inktshop.nl of Printabout.nl.
 • Originele 0886B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €64,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Garamond.
 • Via onze vergelijker check je erkende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 0886B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 101Y 0886B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €64,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €32,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 101Y originele inkt€64,50
Canon PFI 101Y multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101Y huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101Y huismerk duopack * €64,50
Tabel met prijzen voor de 0886B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 101Y 0886B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en hebben tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-101y-0886b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 0886B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 101Y originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €64,50).

Canon PFI 101Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 0886B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 101Y 0886B001 geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de geel inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met bekende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare issues aangaande Canon PFI 101Y 0886B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 101Y inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 101Y 0886B001 met kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €53,31 excl. de btw (dat maakt €64,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €129,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0886B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €32,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon PFI 101Y huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 0886B001 alternatief selecteren is meestal een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De kostprijs is goedkoper en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 101Y 0886B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de gele inkt in het reservoir. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste controleer je of de nieuwe Canon inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie