bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 102BK 0895B001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 102BK 0895B001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de beste leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 102BK met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Canon. Flink wat printshops als o.a. Handyman.nl & coolblue.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€52,50
Huismerk vanafprijs€26,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 102BK
Serienummer0895B001
Kleurcodezwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0013803058321

Goedkoopste Canon PFI 102BK 0895B001 inkt kopen december 2022

De inhoud (ml) van de 0895B001 cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via shops als Officesavers & Vikingdirect.nl.
 • Originele 0895B001 inktcartridges kosten je ongeveer €52,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je erkende winkels waar je probleemloos en snel 0895B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 102BK 0895B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €57,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €52,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €26,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 102BK originele inkt€52,50
Canon PFI 102BK multipack (merkcartridge)€105,00
Canon PFI 102BK huismerk inkt * €26,25
Canon PFI 102BK huismerk duopack * €52,50
Prijsoverzicht van de 0895B001 cartridge (black) in december 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 102BK 0895B001 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Zij bieden de beste service, de meeste voorraad en hebben doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-102bk-0895b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0895B001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 102BK originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €52,50).

Canon PFI 102BK huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 0895B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 102BK 0895B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder staan de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte cartridge problemen met betrekking tot Canon PFI 102BK 0895B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 102BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 102BK 0895B001 met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €43,39 excl. de btw (€52,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €105,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0895B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €26,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 102BK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 0895B001 alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 102BK 0895B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding bekijk je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie