bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 570PGBK 0372C001AA zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PGI 570PGBK 0372C001AA inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste inktshops voor extra voordelige cartridges. De Canon PGI 570PGBK bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Meer en meer leveranciers als bijv. Handyman.nl en Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€12,50
Huismerk tarief€6,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon PGI 570PGBK
Artikelcode0372C001AA
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)15,4 milliliter
Capaciteit300 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon PGI 570PGBK 0372C001AA inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0372C001AA cartridge is 15,4 milliliter. De intensiteit is 300 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub of Goedkoopprinten.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers als printershop of Inktdiscount.nl.
 • Originele 0372C001AA inktcartridges kosten je ongeveer €12,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de populairste inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 0372C001AA cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 570PGBK 0372C001AA zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €13,75. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €12,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €6,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PGI 570PGBK originele inkt€12,50
Canon PGI 570PGBK multipack (merkcartridge)€25,00
Canon PGI 570PGBK huismerk inkt * €6,25
Canon PGI 570PGBK huismerk duopack * €12,50
Prijsoverzicht van de 0372C001AA cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PGI 570PGBK 0372C001AA inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een internet printshop. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en hebben meestal een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Fonq, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pgi-570pgbk-0372c001aa-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0372C001AA inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PGI 570PGBK originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €12,50).

Canon PGI 570PGBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 0372C001AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 570PGBK 0372C001AA zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende cartridge problemen met de Canon PGI 570PGBK 0372C001AA inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 570PGBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 570PGBK 0372C001AA bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €10,33 excl. de btw (wat neerkomt op €12,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €25,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0372C001AA betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €6,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je de beschermingstape verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon PGI 570PGBK huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 0372C001AA alternatief nemen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je veelal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 570PGBK 0372C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de vernieuwde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie