bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 581BK 2106C001 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon CLI 581BK 2106C001 inktcartridge? Op deze website tref je geschikte leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het product Canon CLI 581BK met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Meer en meer inktwebshops zoals Printabout.nl en Inkt.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€9,25
Huismerk tarieven€4,63
MerkCanon
ProductCanon CLI 581BK
Seriecode2106C001
Kleurzwart
Volume (ml)5,6 milliliter
Capaciteit200 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 581BK 2106C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2106C001 cartridge is 5,6 milliliter. De intensiteit is 200 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop en Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals Go4inkt en Inktdiscount.nl.
 • Originele 2106C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €9,25.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsconceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar geschikte winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 2106C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon CLI 581BK 2106C001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €10,18. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €9,25. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €4,63. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 581BK originele inkt€9,25
Canon CLI 581BK multipack (merkcartridge)€18,50
Canon CLI 581BK huismerk inkt * €4,63
Canon CLI 581BK huismerk duopack * €9,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 2106C001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon CLI 581BK 2106C001 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken normaal gesproken een goed huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cli-581bk-2106c001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2106C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CLI 581BK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €9,25).

Canon CLI 581BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 2106C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon CLI 581BK 2106C001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je alledaagse problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Canon CLI 581BK 2106C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon CLI 581BK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 581BK 2106C001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €7,64 excl. btw (€9,25 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €18,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 2106C001 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €4,63) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het plasticje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is het Canon CLI 581BK huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 2106C001 alternatief selecteren is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel herstellen.

Tegen lage kosten de Canon CLI 581BK 2106C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie