bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500XL BK 9182B001 zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 1500XL BK 9182B001 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je geschikte inktshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Canon PGI 1500XL BK met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende shops als Inktdiscount.nl en replacedirect hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€22,25
Huismerk tarief€11,13
MerkCanon
ModelCanon PGI 1500XL BK
Productnummer9182B001
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)34,7 milliliter
Printvermogen1.200 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500XL BK 9182B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 9182B001 cartridge is 34,7 milliliter. Het printvermogen is 1.200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop zijn goede adressen voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webwinkels als 112supplies en Vikingdirect.nl.
 • Originele 9182B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €22,25.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende printwinkels waar je moeiteloos 9182B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PGI 1500XL BK 9182B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €24,48. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €22,25. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €11,13. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PGI 1500XL BK originele inkt€22,25
Canon PGI 1500XL BK multipack (merkcartridge)€44,50
Canon PGI 1500XL BK huismerk inkt * €11,13
Canon PGI 1500XL BK huismerk duopack * €22,25
Tabel met prijzen voor de 9182B001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PGI 1500XL BK 9182B001 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en bieden bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pgi-1500xl-bk-9182b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 9182B001 inkt van Canon bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 1500XL BK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen storende storing en meldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €22,25).

Canon PGI 1500XL BK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 9182B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PGI 1500XL BK 9182B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel vind je de meest voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest voorkomende afdrukproblemen bij de Canon PGI 1500XL BK 9182B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PGI 1500XL BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PGI 1500XL BK 9182B001 met kleurcode zwart (black) cartridge is gewoonlijk €18,39 excl. btw (dus €22,25 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack wenst moet je denken aan €44,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 9182B001 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €11,13) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop.

Is een Canon PGI 1500XL BK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 9182B001 alternatief kiezen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je veelal zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 1500XL BK 9182B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie