bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3239XLC cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 3239XLC inktcartridge? Op deze website bieden wij de meest populaire inktshops voor goedkope cartridges. Deze Brother LC 3239XLC met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Meer en meer printshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & 112supplies hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€52,50
Huismerk prijzen€26,25
LeverancierBrother
TypeBrother LC 3239XLC
ProductcodeLC3239XLC
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)ml onbekend
Printomvang5.000 prints
EAN4977766787895

Goedkoopste Brother LC 3239XLC inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC3239XLC cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 5.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals Easy-ink en Inktdiscount.nl.
 • Originele LC3239XLC inktcartridges koop je online vanaf €52,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander milieuvriendelijk) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde aanbieders waar je voordelig en snel LC3239XLC cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 3239XLC cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €57,75. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €52,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €26,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 3239XLC originele inkt€52,50
Brother LC 3239XLC multipack (merkcartridge)€105,00
Brother LC 3239XLC huismerk inkt * €26,25
Brother LC 3239XLC huismerk duopack * €52,50
Prijslijst van de LC3239XLC cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Gemakkelijk Brother LC 3239XLC inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en bieden tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-3239xlc-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC3239XLC inkt van Brother kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 3239XLC originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €52,50).

Brother LC 3239XLC huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het LC3239XLC huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 3239XLC cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Brother vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse problemen bij de Brother LC 3239XLC inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Brother LC 3239XLC inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 3239XLC bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €43,39 excl. de btw (dat maakt €52,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €105,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer LC3239XLC kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €26,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het kapje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 3239XLC huismerk alternatief interessant?
Het huismerk LC3239XLC alternatief nemen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De prijs is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je meestal zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Brother LC 3239XLC inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de vernieuwde Brother inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie