bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3219XL C cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 3219XL C inktcartridge? Op deze website bieden wij toonaangevende webshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Brother LC 3219XL C met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Brother. Een groeiend aantal inktshops als o.a. Staples of replacedirect verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€20,25
Huismerk tarieven€10,13
LeverancierBrother
ModelBrother LC 3219XL C
ArtikelnummerLC3219XLC
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)16,5 milliliter
Printvermogen1.500 prints
EAN-nummer4977766762199

Goedkoopste Brother LC 3219XL C inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC3219XLC cartridge is 16,5 milliliter. De printomvang is 1.500 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Sneltoner.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele LC3219XLC inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €20,25.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar goede printshops waar je de beste LC3219XLC cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 3219XL C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €22,28. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €20,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €10,13. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 3219XL C originele inkt€20,25
Brother LC 3219XL C multipack (merkcartridge)€40,50
Brother LC 3219XL C huismerk inkt * €10,13
Brother LC 3219XL C huismerk duopack * €20,25
Geschatte prijzen van de LC3219XLC cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother inkopen?

Meteen Brother LC 3219XL C inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als bij winkeliers. Belangrijk: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-3219xl-c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC3219XLC inkt van Brother bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 3219XL C originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €20,25).

Brother LC 3219XL C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het LC3219XLC huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 3219XL C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Brother geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel check je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende afdrukproblemen met de Brother LC 3219XL C inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 3219XL C inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 3219XL C met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €16,74 excl. btw (dus €20,25 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €40,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC3219XLC dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €10,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Brother LC 3219XL C huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk LC3219XLC alternatief gebruiken is in de basis een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Hoe werkt de Brother LC 3219XL C inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor bestel je een speciale set navulinkt voor het Brother inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het product in elkaar klikken. Achteraf test je uit of de nieuwe Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie