bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 221C cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 221C inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met erkende webshops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Brother LC 221C met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Velerlei leveranciers zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Inktshop.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€8,00
Huismerk vanafprijs€4,00
FabrikantBrother
ModelBrother LC 221C
SeriecodeLC221C
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)3,9 milliliter
Capaciteit260 prints
EAN4977766747325

Goedkoopste Brother LC 221C inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC221C cartridge is 3,9 milliliter. De printomvang is 260 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij bedrijven zoals Sneltoner.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele LC221C inktcartridges kosten je ongeveer €8,00.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je geschikte verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig LC221C cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 221C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €8,80. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €8,00. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €4,00. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 221C originele inkt€8,00
Brother LC 221C multipack (merkcartridge)€16,00
Brother LC 221C huismerk inkt * €4,00
Brother LC 221C huismerk duopack * €8,00
Prijsindicatie van de prijs voor een LC221C cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Meteen Brother LC 221C inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Amazon, Coolblue, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-221c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC221C inkt van Brother kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 221C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Brother voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €8,00).

Brother LC 221C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het LC221C huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 221C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht tref je de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare issues in relatie tot Brother LC 221C inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Brother LC 221C inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 221C met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €6,61 excl. de btw (€8,00 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €16,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer LC221C betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €4,00) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Brother LC 221C huismerk alternatief interessant?
Een huismerk LC221C alternatief kiezen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 221C inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor dit klusje werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de vernieuwde Brother inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie