bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 225XLC cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 225XLC inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende verkooppunten voor voordelige cartridges. Deze Brother LC 225XLC met kleurcode cyaan (blauw) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Brother. Velerlei verkooppunten als Office Centre en Officesavers verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€15,50
Huismerk tarief€7,75
MerkBrother
TypeBrother LC 225XLC
ProductnummerLC 225XLC
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)11,8 milliliter
Capaciteit1.200 prints
EAN-nummer4977766735957

Goedkoopste Brother LC 225XLC inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC 225XLC cartridge is 11,8 milliliter. De intensiteit is 1.200 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. 123inkt en Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via aanbieders als inktcartridge store of Alleeninkt.nl.
 • Originele LC 225XLC inktcartridges haal je in huis vanaf €15,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte leveranciers waar je voordelig en snel LC 225XLC cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 225XLC cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €15,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €7,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 225XLC originele inkt€15,50
Brother LC 225XLC multipack (merkcartridge)€31,00
Brother LC 225XLC huismerk inkt * €7,75
Brother LC 225XLC huismerk duopack * €15,50
Prijstabel voor de LC 225XLC cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Direkt Brother LC 225XLC inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-225xlc-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC 225XLC inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 225XLC originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Brother leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €15,50).

Brother LC 225XLC huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het LC 225XLC huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Brother LC 225XLC cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel check je algemene printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het lipje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse afdrukproblemen met de Brother LC 225XLC inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Brother LC 225XLC inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 225XLC met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €12,81 excl. de btw (dat maakt €15,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €31,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC 225XLC betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €7,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Brother LC 225XLC huismerk alternatief interessant?
Het huismerk LC 225XLC alternatief bestellen is in de regel lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 225XLC inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei neem je een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de vernieuwde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie