bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 121C cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 121C inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de populairste leveranciers voor goedkope cartridges. Artikel Brother LC 121C met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Brother. Meer en meer verkopers als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€8,25
Huismerk prijs€4,13
FabrikantBrother
ProductBrother LC 121C
ProductnummerLC 121C
Kleurcyaan
Volume (ml)3,9 milliliter
Printvermogen300 prints
EAN-nummer4977766723190

Goedkoopste Brother LC 121C inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC 121C cartridge is 3,9 milliliter. De printcapaciteit is 300 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl & Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers als Inktweb.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele LC 121C inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €8,25.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via ons platform vind je de directe links naar populaire verkooppunten waar je voordelig en snel LC 121C cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 121C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €9,08. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €8,25. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €4,13. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 121C originele inkt€8,25
Brother LC 121C multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 121C huismerk inkt * €4,13
Brother LC 121C huismerk duopack * €8,25
Overzicht met prijzen van de LC 121C cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanschaffen?

Gelijk Brother LC 121C inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren meestal een goed huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
brother-lc-121c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC 121C inkt van Brother bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 121C originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Brother geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €8,25).

Brother LC 121C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het LC 121C huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 121C cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Brother vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht check je de meest bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende afdrukproblemen met betrekking tot Brother LC 121C inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Brother LC 121C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 121C met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €6,82 excl. btw (wat neerkomt op €8,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €16,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code LC 121C betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,13) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het lipje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Brother LC 121C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC 121C alternatief kopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 121C inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste controleer je of de budget Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie