bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1280XLC cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 1280XLC inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de populairste inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Brother LC 1280XLC met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Brother. Heel wat aanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & Go4inkt bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€17,00
Huismerk prijs€8,50
FabrikantBrother
ArtikelBrother LC 1280XLC
ArtikelnummerLC1280XLC
Kleurencyaan
Inhoud (ml)13,3 milliliter
Intensiteit1.200 prints
EAN4977766694056

Goedkoopste Brother LC 1280XLC inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC1280XLC cartridge is 13,3 milliliter. De printcapaciteit is 1.200 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans voeren ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels zoals inktcartridge store en Staples.
 • Originele LC1280XLC inktcartridges koop je online vanaf €17,00.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Courier & Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar erkende inktaanbieders waar je eenvoudig LC1280XLC cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 1280XLC cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €18,70. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €17,00. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €8,50. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 1280XLC originele inkt€17,00
Brother LC 1280XLC multipack (merkcartridge)€34,00
Brother LC 1280XLC huismerk inkt * €8,50
Brother LC 1280XLC huismerk duopack * €17,00
Tabel met prijzen voor de LC1280XLC cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Snel Brother LC 1280XLC inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-1280xlc-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC1280XLC inkt van Brother kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 1280XLC originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €17,00).

Brother LC 1280XLC huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derden. Het LC1280XLC huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1280XLC cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de cyaan inkt van Brother verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel vind je de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende cartridge problemen in relatie tot Brother LC 1280XLC inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Brother LC 1280XLC inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 1280XLC met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €14,05 excl. de btw (dat maakt €17,00 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €34,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code LC1280XLC dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €8,50) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 1280XLC huismerk alternatief slim?
Een huismerk LC1280XLC alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is gunstiger en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Brother LC 1280XLC inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf achterhaal je of de budget Brother inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie