bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100C cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 1100C inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de meest populaire inktshops voor voordelige cartridges. Het artikel Brother LC 1100C met kleuromschrijving cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Brother. Steeds meer printwinkels als bijv. Paradigit en 123inkt bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€9,00
Huismerk verkoopprijs€4,50
MerkBrother
SoortBrother LC 1100C
ProductnummerLC1100C
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)5,5 milliliter
Printvermogen325 prints
EAN4977766659710

Goedkoopste Brother LC 1100C inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC1100C cartridge is 5,5 milliliter. De effectiviteit is 325 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. 123inkt en inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij bedrijven zoals Easy-ink of Paradigit.
 • Originele LC1100C inktcartridges haal je in huis vanaf €9,00.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Via onze website check je de populairste verkopers waar je zonder gedoe LC1100C cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 1100C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €9,90. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €9,00. De goedkoopste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €4,50. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 1100C originele inkt€9,00
Brother LC 1100C multipack (merkcartridge)€18,00
Brother LC 1100C huismerk inkt * €4,50
Brother LC 1100C huismerk duopack * €9,00
Prijstabel voor de LC1100C cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Meteen Brother LC 1100C inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
brother-lc-1100c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC1100C inkt van Brother kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 1100C originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €9,00).

Brother LC 1100C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het LC1100C huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 1100C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Brother verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante problemen in relatie tot Brother LC 1100C inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Brother LC 1100C inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 1100C met kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €7,44 excl. de btw (wat neerkomt op €9,00 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €18,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1100C kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €4,50) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Brother LC 1100C huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk LC1100C alternatief selecteren is meestal een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 1100C inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf check je of de budget Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie