bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1220C cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 1220C inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende aanbieders voor voordelige cartridges. Deze Brother LC 1220C met kleur cyaan (blauw) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Brother. Diverse inktwebshops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Easy-ink hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€8,75
Huismerk tarief€4,38
FabrikantBrother
ProductBrother LC 1220C
SeriecodeLC1220C
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)4,8 milliliter
Effectiviteit300 prints
EAN4977766696364

Goedkoopste Brother LC 1220C inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de LC1220C cartridge is 4,8 milliliter. Het printvermogen is 300 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers als Inktshop.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele LC1220C inktcartridges koop je vanaf €8,75.
 • Brother imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je betrouwbare inktaanbieders waar je voordelig en snel LC1220C cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 1220C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €9,63. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €8,75. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €4,38. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 1220C originele inkt€8,75
Brother LC 1220C multipack (merkcartridge)€17,50
Brother LC 1220C huismerk inkt * €4,38
Brother LC 1220C huismerk duopack * €8,75
Geschatte prijzen van de LC1220C cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Vandaag nog Brother LC 1220C inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, de meeste voorraad en leveren doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
brother-lc-1220c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC1220C inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 1220C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €8,75).

Brother LC 1220C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het LC1220C huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1220C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Brother vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende cartridge problemen met de Brother LC 1220C inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 1220C inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 1220C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €7,23 excl. de btw (dat betekent €8,75 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €17,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1220C betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,38) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Brother LC 1220C huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk LC1220C alternatief kopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 1220C inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend test je uit of de budget Brother inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie