bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 125XLC cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 125XLC inktcartridge? Via onze vergelijker tref je de populairste inktshops voor spotgoedkope cartridges. De Brother LC 125XLC met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Brother. Flink wat verkooppunten als bijvoorbeeld inktknaller.nl & Inkt.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€16,50
Huismerk prijzen€8,25
MerkBrother
ProductBrother LC 125XLC
SerienummerLC 125XLC
Kleurencyaan
Volume (ml)10,8 milliliter
Printomvang1.200 prints
EAN4977766713948

Goedkoopste Brother LC 125XLC inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC 125XLC cartridge is 10,8 milliliter. De intensiteit is 1.200 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. 112supplies of Office Centre zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webshops als replacedirect en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC 125XLC inktcartridges haal je in huis vanaf €16,50.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via deze site vergelijk je erkende winkels waar je snel en simpel LC 125XLC cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 125XLC cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €18,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €16,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €8,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 125XLC originele inkt€16,50
Brother LC 125XLC multipack (merkcartridge)€33,00
Brother LC 125XLC huismerk inkt * €8,25
Brother LC 125XLC huismerk duopack * €16,50
Tabel met de geschatte prijzen van de LC 125XLC cartridge (blauw) in februari 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Snel Brother LC 125XLC inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Handyman, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-125xlc-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC 125XLC inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Brother LC 125XLC originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Brother voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €16,50).

Brother LC 125XLC huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het LC 125XLC huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 125XLC cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Brother verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse issues met de Brother LC 125XLC inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Brother LC 125XLC inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 125XLC met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €13,64 excl. btw (dat betekent €16,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €33,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC 125XLC kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €8,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 125XLC huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk LC 125XLC alternatief nemen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 125XLC inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje neem je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Verder kan je het product opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de nagevulde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie