bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 22UC XL cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 22UC XL inktcartridge? Op deze pagina bieden wij goede verkopers voor extra voordelige cartridges. Het patroon Brother LC 22UC XL met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Veel inktshops als o.a. Inkt-bestellen.nl & coolblue.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€10,25
Huismerk verkoopprijs€5,13
FabrikantBrother
ProductBrother LC 22UC XL
ProductnummerLC 22UC
Kleurcyaan
Inhoud (ml)ml onbekend
Printomvang1.200 prints
EAN-code4977766759670

Goedkoopste Brother LC 22UC XL inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC 22UC cartridge is ml onbekend. Het printvermogen is 1.200 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Officesavers of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webwinkels als 123inkt & Handyman.nl.
 • Originele LC 22UC inktcartridges zijn te bestellen v.a. €10,25.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via ons platform vergelijk je erkende winkels waar je goedkope LC 22UC cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 22UC XL cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €11,28. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €10,25. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €5,13. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 22UC XL originele inkt€10,25
Brother LC 22UC XL multipack (merkcartridge)€20,50
Brother LC 22UC XL huismerk inkt * €5,13
Brother LC 22UC XL huismerk duopack * €10,25
Tabel met prijzen voor de LC 22UC cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother kopen?

Meteen Brother LC 22UC XL inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen helpen bij problemen, de meeste voorraad en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-22uc-xl-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC 22UC inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 22UC XL originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €10,25).

Brother LC 22UC XL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het LC 22UC huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 22UC XL cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bekijk je algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare cartridge problemen met betrekking tot Brother LC 22UC XL inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Brother LC 22UC XL inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 22UC XL met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €8,47 excl. de btw (dus €10,25 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €20,50. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer LC 22UC kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €5,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een Brother LC 22UC XL huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk LC 22UC alternatief aanschaffen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Brother LC 22UC XL inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Brother inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je alles in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de nieuwe Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie