bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3217C cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Brother LC 3217C inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende inktwebshops voor extra goedkope cartridges. Deze Brother LC 3217C met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Brother. Diverse printwinkels als o.a. Staples of Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€11,50
Huismerk tarieven€5,75
MerkBrother
SoortBrother LC 3217C
SeriecodeLC3217C
Kleurcyaan
Volume (ml)7,2 milliliter
Effectiviteit550 prints
EAN-nummer4977766762120

Goedkoopste Brother LC 3217C inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de LC3217C cartridge is 7,2 milliliter. De effectiviteit is 550 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of Paradigit zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven advies / service. In de basis voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops als 123inkt of Office Centre.
 • Originele LC3217C inktcartridges koop je vanaf €11,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel printen) of overweeg een lettertype als Ecofont en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar geschikte bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier LC3217C cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 3217C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €12,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €11,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €5,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 3217C originele inkt€11,50
Brother LC 3217C multipack (merkcartridge)€23,00
Brother LC 3217C huismerk inkt * €5,75
Brother LC 3217C huismerk duopack * €11,50
Geschatte prijzen van de LC3217C cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Meteen Brother LC 3217C inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-3217c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC3217C inkt van Brother kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 3217C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Brother voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €11,50).

Brother LC 3217C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het LC3217C huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 3217C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Brother geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare printproblemen met de Brother LC 3217C inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 3217C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 3217C met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €9,50 excl. de btw (€11,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je ongeveer €23,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code LC3217C ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 3217C huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk LC3217C alternatief proberen is meestal een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De prijs is lager en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Kan ik de Brother LC 3217C inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen werk je met een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de gekloonde Brother inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie