bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3213C cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 3213C inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het product Brother LC 3213C met kleur cyaan (blauw) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Brother. Meerdere aanbieders als Office Centre & Inktwereld.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,25
Huismerk tarief€5,13
MerkBrother
ModelBrother LC 3213C
ArtikelnummerLC3213C
Kleurcyaan
Volume (ml)4,7 milliliter
Effectiviteit400 prints
EAN-code4977766762267

Goedkoopste Brother LC 3213C inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC3213C cartridge is 4,7 milliliter. De printomvang is 400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webshops zoals 112supplies of Printabout.nl.
 • Originele LC3213C inktcartridges koop je online vanaf €10,25.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (alssnelle modus) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende verkooppunten waar je de beste LC3213C cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 3213C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €11,28. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €10,25. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €5,13. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 3213C originele inkt€10,25
Brother LC 3213C multipack (merkcartridge)€20,50
Brother LC 3213C huismerk inkt * €5,13
Brother LC 3213C huismerk duopack * €10,25
Prijsindicatie van de prijs voor een LC3213C cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother aanschaffen?

Direkt Brother LC 3213C inkt kopen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en leveren vaak een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
brother-lc-3213c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC3213C inkt van Brother kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Brother LC 3213C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je krijgt geen storende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €10,25).

Brother LC 3213C huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het LC3213C huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 3213C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Brother verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel zie je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene problemen in relatie tot Brother LC 3213C inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Brother LC 3213C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 3213C met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €8,47 excl. btw (dat maakt €10,25 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €20,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC3213C dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,13) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het plakkertje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Brother LC 3213C huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk LC3213C alternatief nemen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Brother LC 3213C inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel in elkaar klikken. Nadien check je of de bijgevulde Brother inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie