bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 571BK 0385C001AA zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon CLI 571BK 0385C001AA inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste printwinkels voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon CLI 571BK met kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Velerlei winkels zoals Inktbaas.nl of coolblue.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,00
Huismerk tarieven€5,00
LeverancierCanon
SoortCanon CLI 571BK
Artikelcode0385C001AA
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)6,5 milliliter
Printomvang810 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 571BK 0385C001AA inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0385C001AA cartridge is 6,5 milliliter. De printomvang is 810 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt of inktknaller.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij leveranciers als Inktwereld.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 0385C001AA inktcartridges haal je in huis vanaf €10,00.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via onze website vind je populaire printwinkels waar je eenvoudig 0385C001AA cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 571BK 0385C001AA zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €11,00. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €10,00. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €5,00. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 571BK originele inkt€10,00
Canon CLI 571BK multipack (merkcartridge)€20,00
Canon CLI 571BK huismerk inkt * €5,00
Canon CLI 571BK huismerk duopack * €10,00
Prijslijst van de 0385C001AA cartridge (black) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon CLI 571BK 0385C001AA inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen tevens een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-cli-571bk-0385c001aa-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0385C001AA inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CLI 571BK originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €10,00).

Canon CLI 571BK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 0385C001AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CLI 571BK 0385C001AA zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het kapje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante afdrukproblemen aangaande Canon CLI 571BK 0385C001AA inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon CLI 571BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 571BK 0385C001AA bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €8,26 excl. de btw (dat betekent €10,00 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €20,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 0385C001AA dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €5,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon CLI 571BK huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 0385C001AA alternatief proberen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon CLI 571BK 0385C001AA inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je het product terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie