bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500BK 9218B001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PGI 1500BK 9218B001 inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je erkende shops voor extra voordelige cartridges. De Canon PGI 1500BK met kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Denk dan aan merkproducten van Canon. Flink wat webshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Inkclub hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€16,00
Huismerk tarief€8,00
MerkCanon
SoortCanon PGI 1500BK
Serienummer9218B001
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)12,4 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500BK 9218B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 9218B001 cartridge is 12,4 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt of printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals bol.com en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 9218B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €16,00.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede printshops waar je voordelig en snel 9218B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 1500BK 9218B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €17,60. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €16,00. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €8,00. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 1500BK originele inkt€16,00
Canon PGI 1500BK multipack (merkcartridge)€32,00
Canon PGI 1500BK huismerk inkt * €8,00
Canon PGI 1500BK huismerk duopack * €16,00
Prijslijst van de 9218B001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gemakkelijk Canon PGI 1500BK 9218B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen vaak een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-1500bk-9218b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 9218B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 1500BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €16,00).

Canon PGI 1500BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 9218B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 1500BK 9218B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het beschermkapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer uit, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare printproblemen bij de Canon PGI 1500BK 9218B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PGI 1500BK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 1500BK 9218B001 met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €13,22 excl. de btw (dat maakt €16,00 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €32,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 9218B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €8,00) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PGI 1500BK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 9218B001 alternatief kopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon PGI 1500BK 9218B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling bestel je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie