bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300MBK 0810C001 mat zwart / matt black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 1300MBK 0810C001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste webshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 1300MBK bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) kan jij toepassen voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Canon. Meerdere inktwebshops als o.a. Mediamarkt.nl & Inkt.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
MerkCanon
ProductCanon PFI 1300MBK
Artikelcode0810C001
Kleur beschrijvingmat zwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4549292049282

Goedkoopste Canon PFI 1300MBK 0810C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 0810C001 cartridge is 330 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of printerinktshop.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via winkels zoals coolblue.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 0810C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €142,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je erkende webshops waar je goedkoop en eenvoudig 0810C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 1300MBK 0810C001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €142,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €71,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 1300MBK originele inkt€142,50
Canon PFI 1300MBK multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300MBK huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300MBK huismerk duopack * €142,50
Prijslijst van de 0810C001 cartridge (matt black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 1300MBK 0810C001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-1300mbk-0810c001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 0810C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 1300MBK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon PFI 1300MBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 0810C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 1300MBK 0810C001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) mat zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht tref je bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende afdrukproblemen aangaande Canon PFI 1300MBK 0810C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 1300MBK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 1300MBK 0810C001 met kleuromschrijving mat zwart (matt black) cartridge is ongeveer €117,77 excl. btw (€142,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 0810C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PFI 1300MBK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 0810C001 alternatief inkopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan merkinkt. De prijs is voordeliger en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 1300MBK 0810C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon met elkaar verbinden. Aansluitend test je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie