bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 303BK 2958B001 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 303BK 2958B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende inktaanbieders voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 303BK met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Velerlei printshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & 112supplies hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€113,50
Huismerk tarieven€56,75
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 303BK
Productcode2958B001
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999579900

Goedkoopste Canon PFI 303BK 2958B001 inkt kopen november 2022

De hoeveelheid (ml) van de 2958B001 cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Paradigit zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Meestal beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via winkels zoals Sneltoner.nl & Printabout.nl.
 • Originele 2958B001 inktcartridges koop je vanaf €113,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar goede printshops waar je goedkoop en eenvoudig 2958B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 303BK 2958B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €124,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €113,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €56,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 303BK originele inkt€113,50
Canon PFI 303BK multipack (merkcartridge)€227,00
Canon PFI 303BK huismerk inkt * €56,75
Canon PFI 303BK huismerk duopack * €113,50
Prijsoverzicht van de 2958B001 cartridge (black) in november 2022. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 303BK 2958B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Zij bieden de beste service, een grote voorraad en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-303bk-2958b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2958B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 303BK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €113,50).

Canon PFI 303BK huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 2958B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 303BK 2958B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse issues bij de Canon PFI 303BK 2958B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 303BK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 303BK 2958B001 bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €93,80 excl. btw (dus €113,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je ongeveer €227,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2958B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €56,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermkapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 303BK huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 2958B001 alternatief bestellen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 303BK 2958B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. In dat geval gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar klikken. Ter controle test je of de budget Canon inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie