bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 702BK 2220B001 zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 702BK 2220B001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende printshops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 702BK met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan merkproducten van Canon. Steeds meer printshops zoals inktknaller.nl en bol.com hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€237,50
Huismerk tarief€118,75
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 702BK
Seriecode2220B001
Kleurzwart
Volume (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4960999487229

Goedkoopste Canon PFI 702BK 2220B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2220B001 cartridge is 700 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via leveranciers zoals Sneltoner.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele 2220B001 inktcartridges koop je online vanaf €237,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar populaire aanbieders waar je snel en simpel 2220B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 702BK 2220B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €261,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €237,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €118,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 702BK originele inkt€237,50
Canon PFI 702BK multipack (merkcartridge)€475,00
Canon PFI 702BK huismerk inkt * €118,75
Canon PFI 702BK huismerk duopack * €237,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2220B001 cartridge (black) in juni 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon PFI 702BK 2220B001 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-702bk-2220b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2220B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 702BK originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €237,50).

Canon PFI 702BK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het 2220B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 702BK 2220B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante issues bij de Canon PFI 702BK 2220B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Canon PFI 702BK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 702BK 2220B001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is standaard zo’n €196,28 excl. de btw (dat betekent €237,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €475,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer 2220B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €118,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 702BK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2220B001 alternatief kiezen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is lager en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dit kan je normaliter zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 702BK 2220B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie