bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301BK 1486B001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 301BK 1486B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij de betrouwbaarste winkels voor extra voordelige cartridges. De Canon PFI 301BK met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Een groeiend aantal webshops als bijv. Inktbaas.nl en replacedirect faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€137,50
Huismerk tarieven€68,75
LeverancierCanon
TypeCanon PFI 301BK
Seriecode1486B001
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999391557

Goedkoopste Canon PFI 301BK 1486B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 1486B001 cartridge is 330 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de regel voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels zoals coolblue.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 1486B001 inktcartridges koop je online vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je de beste aanbieders waar je zonder gedoe 1486B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 301BK 1486B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €151,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €137,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €68,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 301BK originele inkt€137,50
Canon PFI 301BK multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301BK huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301BK huismerk duopack * €137,50
Prijsoverzicht van de 1486B001 cartridge (black) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon PFI 301BK 1486B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-301bk-1486b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 1486B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 301BK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €137,50).

Canon PFI 301BK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 1486B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 301BK 1486B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse problemen in relatie tot Canon PFI 301BK 1486B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 301BK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 301BK 1486B001 met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €113,64 excl. btw (dat is €137,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €275,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 1486B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €68,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het kapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon PFI 301BK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 1486B001 alternatief inkopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 301BK 1486B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de budget Canon inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie