bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 50 0616B001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PG 50 0616B001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de beste winkels voor spotgoedkope cartridges. Deze Canon PG 50 met de kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende winkels als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Easy-ink leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€22,50
Huismerk prijs€11,25
LeverancierCanon
ModelCanon PG 50
Seriecode0616B001
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)22 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4960999273402

Goedkoopste Canon PG 50 0616B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0616B001 cartridge is 22 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Easy-ink of Paradigit.
 • Originele 0616B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €22,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via onze website check je bekende shops waar je goedkoop en eenvoudig 0616B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PG 50 0616B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €24,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €22,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €11,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PG 50 originele inkt€22,50
Canon PG 50 multipack (merkcartridge)€45,00
Canon PG 50 huismerk inkt * €11,25
Canon PG 50 huismerk duopack * €22,50
Overzicht met prijzen van de 0616B001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon PG 50 0616B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pg-50-0616b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0616B001 inkt van Canon bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PG 50 originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €22,50).

Canon PG 50 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 0616B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PG 50 0616B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel zie je gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues in relatie tot Canon PG 50 0616B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PG 50 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PG 50 0616B001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €18,60 excl. btw (dat betekent €22,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack neemt moet je denken aan €45,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0616B001 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €11,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Canon PG 50 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 0616B001 alternatief kopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Kan ik de Canon PG 50 0616B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend mag je alles met elkaar verbinden. Als check test je uit of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie