bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 40 0615B001 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PG 40 0615B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende shops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PG 40 met kleurcode zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan echte merkartikelen van Canon. Heel wat verkooppunten als o.a. Staples & Sneltoner.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€16,00
Huismerk vanafprijs€8,00
MerkCanon
ModelCanon PG 40
Seriecode0615B001
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)16 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999273372

Goedkoopste Canon PG 40 0615B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0615B001 cartridge is 16 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Officesavers en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Over het algemeen voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via bedrijven als Inktweb.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 0615B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €16,00.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je goede webshops waar je snel en simpel 0615B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PG 40 0615B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,60. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €16,00. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €8,00. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PG 40 originele inkt€16,00
Canon PG 40 multipack (merkcartridge)€32,00
Canon PG 40 huismerk inkt * €8,00
Canon PG 40 huismerk duopack * €16,00
Prijsindicatie van de prijs voor een 0615B001 cartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon PG 40 0615B001 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hanteren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Wehkamp, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pg-40-0615b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0615B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PG 40 originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €16,00).

Canon PG 40 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 0615B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PG 40 0615B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je alledaagse cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het stukje tape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte inktproblemen met de Canon PG 40 0615B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Canon PG 40 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PG 40 0615B001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €13,22 excl. btw (wat neerkomt op €16,00 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €32,00. Met een huismerk cartridge met de code 0615B001 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €8,00) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je de beschermingstape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PG 40 huismerk alternatief slim?
Een huismerk 0615B001 alternatief kopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is gunstiger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel herstellen.

Hoe werkt de Canon PG 40 0615B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding test je uit of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie