bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 5BK 0628B001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PGI 5BK 0628B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PGI 5BK bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan originele patronen van Canon. Veel verkooppunten als o.a. Office Centre en replacedirect verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€12,50
Huismerk prijs€6,25
MerkCanon
ModelCanon PGI 5BK
Productcode0628B001
Kleurenzwart
Inhoud (ml)26 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999273020

Goedkoopste Canon PGI 5BK 0628B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0628B001 cartridge is 26 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Vikingdirect.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de regel leveren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webshops als Inkclub en Totaalinkt.shop .
 • Originele 0628B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €12,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alseco-modus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via dit portaal check je goede winkels waar je eenvoudig 0628B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PGI 5BK 0628B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €13,75. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €12,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €6,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PGI 5BK originele inkt€12,50
Canon PGI 5BK multipack (merkcartridge)€25,00
Canon PGI 5BK huismerk inkt * €6,25
Canon PGI 5BK huismerk duopack * €12,50
Prijstabel voor de 0628B001 cartridge (black) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon PGI 5BK 0628B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en bieden vaak een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-5bk-0628b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 0628B001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PGI 5BK originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €12,50).

Canon PGI 5BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het 0628B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 5BK 0628B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het dopje / plastic hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse inktproblemen met de Canon PGI 5BK 0628B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Canon PGI 5BK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 5BK 0628B001 met kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €10,33 excl. de btw (wat neerkomt op €12,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €25,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0628B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €6,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 5BK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 0628B001 alternatief kiezen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je veelal snel herstellen.

Hoe werkt de Canon PGI 5BK 0628B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kies je voor een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend check je of de bijgevulde Canon inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie