bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 35 1509B001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PGI 35 1509B001 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met geschikte inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon PGI 35 met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Velerlei verkopers als Inktbaas.nl of Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€9,00
Huismerk vanafprijs€4,50
FabrikantCanon
ArtikelCanon PGI 35
Productnummer1509B001
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)14 milliliter
Capaciteit191 prints
EAN4960999391731

Goedkoopste Canon PGI 35 1509B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 1509B001 cartridge is 14 milliliter. De capaciteit is 191 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt & Printabout.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij winkels zoals Officesavers en Vikingdirect.nl.
 • Originele 1509B001 inktcartridges koop je vanaf €9,00.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alssnel printen) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar goede inktaanbieders waar je goedkope 1509B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 35 1509B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €9,90. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €9,00. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €4,50. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PGI 35 originele inkt€9,00
Canon PGI 35 multipack (merkcartridge)€18,00
Canon PGI 35 huismerk inkt * €4,50
Canon PGI 35 huismerk duopack * €9,00
Geschatte prijzen van de 1509B001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PGI 35 1509B001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen meestal een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pgi-35-1509b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 1509B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PGI 35 originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €9,00).

Canon PGI 35 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 1509B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 35 1509B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder check je veel voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse problemen met de Canon PGI 35 1509B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PGI 35 inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PGI 35 1509B001 met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €7,44 excl. btw (dat is €9,00 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €18,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer 1509B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €4,50) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 35 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 1509B001 alternatief nemen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is lager en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Deze kan je meestal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 35 1509B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als afronding check je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie