bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PG 512 2969B001 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PG 512 2969B001 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je goede webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product Canon PG 512 met kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Canon. Heel wat shops als o.a. Paradigit & Sneltoner.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€17,50
Huismerk prijzen€8,75
FabrikantCanon
TypeCanon PG 512
Artikelcode2969B001
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)15 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999617008

Goedkoopste Canon PG 512 2969B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2969B001 cartridge is 15 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij verkopers als Go4inkt en Paradigit.
 • Originele 2969B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Brush Script.
 • Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 2969B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PG 512 2969B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €19,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €17,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €8,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PG 512 originele inkt€17,50
Canon PG 512 multipack (merkcartridge)€35,00
Canon PG 512 huismerk inkt * €8,75
Canon PG 512 huismerk duopack * €17,50
Tabel met prijzen voor de 2969B001 cartridge (black) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PG 512 2969B001 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pg-512-2969b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 2969B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PG 512 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €17,50).

Canon PG 512 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 2969B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PG 512 2969B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene issues in relatie tot Canon PG 512 2969B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PG 512 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PG 512 2969B001 met kleurcode zwart (black) cartridge is om en nabij de €14,46 excl. de btw (wat neerkomt op €17,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €35,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 2969B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €8,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PG 512 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 2969B001 alternatief inkopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de Canon PG 512 2969B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval koop je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Later mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie