bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 2500XL BK 9254B001 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PGI 2500XL BK 9254B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je toonaangevende verkopers voor goedkope cartridges. Het artikel Canon PGI 2500XL BK met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Meer en meer inktwebshops als Inkt-bestellen.nl en inktcartridge store hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€27,25
Huismerk vanafprijs€13,63
MerkCanon
ProductCanon PGI 2500XL BK
Productcode9254B001
Kleur beschrijvingzwart
Inhoud (ml)70,9 milliliter
Printvermogen2.500 prints
EAN-code4549292004809

Goedkoopste Canon PGI 2500XL BK 9254B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 9254B001 cartridge is 70,9 milliliter. De printcapaciteit is 2.500 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via verkooppunten zoals 123inkt of Totaalinkt.shop .
 • Originele 9254B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €27,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Courier en Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire shops waar je eenvoudig 9254B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 2500XL BK 9254B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €29,98. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €27,25. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €13,63. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PGI 2500XL BK originele inkt€27,25
Canon PGI 2500XL BK multipack (merkcartridge)€54,50
Canon PGI 2500XL BK huismerk inkt * €13,63
Canon PGI 2500XL BK huismerk duopack * €27,25
Geschatte prijzen van de 9254B001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Gemakkelijk Canon PGI 2500XL BK 9254B001 inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pgi-2500xl-bk-9254b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 9254B001 inkt van Canon kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 2500XL BK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €27,25).

Canon PGI 2500XL BK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 9254B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 2500XL BK 9254B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare problemen bij de Canon PGI 2500XL BK 9254B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PGI 2500XL BK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 2500XL BK 9254B001 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is standaard zo’n €22,52 excl. btw (dus €27,25 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €54,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer 9254B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €13,63) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 2500XL BK huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 9254B001 alternatief selecteren is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 2500XL BK 9254B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien achterhaal je of de budget Canon inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie