bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 378XL C13T37954010 licht cyaan / licht blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson 378XL C13T37954010 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met goede inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Deze Epson 378XL met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Epson. Steeds meer leveranciers als Goedkoopprinten.nl en 112supplies hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€18,25
Huismerk tarieven€9,13
FabrikantEpson
TypeEpson 378XL
SerienummerC13T37954010
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Inhoud (ml)10,3 milliliter
Printcapaciteit830 prints
EAN-nummer8715946645926

Goedkoopste Epson 378XL C13T37954010 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T37954010 cartridge is 10,3 milliliter. De printcapaciteit is 830 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij webshops zoals Easy-ink & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T37954010 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €18,25.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je de meest populaire verkopers waar je goedkoop en eenvoudig C13T37954010 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson 378XL C13T37954010 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €20,08. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €18,25. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €9,13. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson 378XL originele inkt€18,25
Epson 378XL multipack (merkcartridge)€36,50
Epson 378XL huismerk inkt * €9,13
Epson 378XL huismerk duopack * €18,25
Prijslijst van de C13T37954010 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Snel Epson 378XL C13T37954010 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
epson-378xl-c13t37954010-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T37954010 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson 378XL originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €18,25).

Epson 378XL huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het C13T37954010 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson 378XL C13T37954010 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene afdrukproblemen bij de Epson 378XL C13T37954010 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson 378XL inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson 378XL C13T37954010 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is om en nabij de €15,08 excl. de btw (wat neerkomt op €18,25 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €36,50. Met een huismerk cartridge met de code C13T37954010 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €9,13) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Epson 378XL huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T37954010 alternatief proberen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel oplossen.

Hoe kan ik snel de Epson 378XL C13T37954010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Daarvoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als check test je of de vernieuwde Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie