bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9135 C13T913500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T9135 C13T913500 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij goede verkooppunten voor goedkope cartridges. De Epson T9135 bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Epson. Heel wat printshops zoals printerinktshop.nl of replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€78,50
Huismerk prijzen€39,25
LeverancierEpson
ModelEpson T9135
SerienummerC13T913500
Kleurlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)200 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN8715946629322

Goedkoopste Epson T9135 C13T913500 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T913500 cartridge is 200 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via leveranciers als inktcartridge store en Staples.
 • Originele C13T913500 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €78,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via dit portaal check je toonaangevende winkels waar je eenvoudig C13T913500 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T9135 C13T913500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €86,35. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €78,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €39,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T9135 originele inkt€78,50
Epson T9135 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T9135 huismerk inkt * €39,25
Epson T9135 huismerk duopack * €78,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T913500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Gelijk Epson T9135 C13T913500 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t9135-c13t913500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T913500 inkt van Epson kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T9135 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

Epson T9135 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het C13T913500 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T9135 C13T913500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je de beschermingstape los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de Epson T9135 C13T913500 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de Epson T9135 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T9135 C13T913500 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) cartridge is gewoonlijk €64,88 excl. btw (dat is €78,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €157,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C13T913500 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €39,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Epson T9135 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T913500 alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je meestal simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Epson T9135 C13T913500 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Tenslotte bekijk je of de nieuwe Epson inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie