bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T005 C13T00501110 drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T005 C13T00501110 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de beste leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T005 met de kleur drie kleuren (multicolor) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Epson. Verschillende printshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Officesavers faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€50,50
Huismerk tarief€25,25
MerkEpson
ModelEpson T005
SerienummerC13T00501110
Kleurendrie kleuren
Inhoud (ml)67 milliliter
Printomvang570 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T005 C13T00501110 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T00501110 cartridge is 67 milliliter. De capaciteit is 570 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. 123inkt & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals 112supplies of Handyman.nl.
 • Originele C13T00501110 inktcartridges koop je vanaf €50,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte shops waar je de beste C13T00501110 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T005 C13T00501110 drie kleuren / multicolor vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €55,55. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €50,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €25,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T005 originele inkt€50,50
Epson T005 multipack (merkcartridge)€101,00
Epson T005 huismerk inkt * €25,25
Epson T005 huismerk duopack * €50,50
Prijstabel voor de C13T00501110 cartridge (multicolor) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Meteen Epson T005 C13T00501110 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t005-c13t00501110-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C13T00501110 inkt van Epson bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T005 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €50,50).

Epson T005 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het C13T00501110 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T005 C13T00501110 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare issues m.b.t. Epson T005 C13T00501110 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Epson T005 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T005 C13T00501110 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is doorgaans +/- €41,74 excl. btw (€50,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €101,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T00501110 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €25,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Epson T005 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T00501110 alternatief nemen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig herstellen.

Hoe werkt de Epson T005 C13T00501110 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling bestel je een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de gekloonde Epson inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie