bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T052 C13T05204010 drie kleuren / multicolor cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T052 C13T05204010 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met geschikte winkels voor verrassend voordelige cartridges. Deze Epson T052 met kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Epson. Verschillende shops als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Inktweb.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€37,50
Huismerk tarieven€18,75
LeverancierEpson
SoortEpson T052
SeriecodeC13T05204010
Kleurcodedrie kleuren
Volume (ml)35 milliliter
Capaciteit300 prints
EAN8715946356228

Goedkoopste Epson T052 C13T05204010 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T05204010 cartridge is 35 milliliter. De printcapaciteit is 300 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktcartridge store & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webshops als Go4inkt en Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T05204010 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €37,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Garamond.
 • Via ons platform check je de meest bekende verkopers waar je de beste C13T05204010 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T052 C13T05204010 drie kleuren / multicolor vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €41,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €37,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €18,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T052 originele inkt€37,50
Epson T052 multipack (merkcartridge)€75,00
Epson T052 huismerk inkt * €18,75
Epson T052 huismerk duopack * €37,50
Prijsoverzicht van de C13T05204010 cartridge (multicolor) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Vandaag nog Epson T052 C13T05204010 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t052-c13t05204010-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C13T05204010 inkt van Epson bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T052 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €37,50).

Epson T052 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T05204010 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T052 C13T05204010 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de drie kleuren inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse afdrukproblemen met de Epson T052 C13T05204010 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T052 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T052 C13T05204010 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is om en nabij de €30,99 excl. de btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst kost het ongeveer €75,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T05204010 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €18,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is het Epson T052 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T05204010 alternatief kopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is interessanter en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T052 C13T05204010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje koop je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de nieuwe Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie