bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0552 C13T05524010 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T0552 C13T05524010 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Deze Epson T0552 met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Heel wat shops als o.a. Totaalinkt.shop en 112supplies bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€10,75
Huismerk verkoopprijs€5,38
LeverancierEpson
ModelEpson T0552
ArtikelcodeC13T05524010
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)8 milliliter
Printvermogen290 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T0552 C13T05524010 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T05524010 cartridge is 8 milliliter. De capaciteit is 290 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of inktknaller.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via shops als Easy-ink of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T05524010 inktcartridges koop je online vanaf €10,75.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. conceptmodus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site check je goede inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C13T05524010 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T0552 C13T05524010 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €11,83. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €10,75. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €5,38. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T0552 originele inkt€10,75
Epson T0552 multipack (merkcartridge)€21,50
Epson T0552 huismerk inkt * €5,38
Epson T0552 huismerk duopack * €10,75
Geschatte prijzen van de C13T05524010 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gelijk Epson T0552 C13T05524010 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t0552-c13t05524010-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T05524010 inkt van Epson kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T0552 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €10,75).

Epson T0552 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T05524010 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T0552 C13T05524010 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare afdrukproblemen in relatie tot Epson T0552 C13T05524010 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T0552 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T0552 C13T05524010 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €8,88 excl. de btw (€10,75 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €21,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T05524010 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,38) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Epson T0552 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C13T05524010 alternatief aanschaffen is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik de Epson T0552 C13T05524010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles in elkaar zetten. Als laatste check je of de vernieuwde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie