bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart 7450v

Zonder gedoe inkt voor de HP Photosmart 7450v bestellen en gratis laten bezorgen? Middels onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste webwinkels en forse kortingen voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Middels onze tools bestel je eenvoudig goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en natuurlijk de basis zwarte inkt die passen in de photosmart 7450v in januari 2023. Evenzeer vind je op inktaanbieding.nl tips om goedkoper te printen, specificaties met betrekking tot voordelen + nadelen van huismerk en storingen en foutcodes.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €19,00.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de photosmart 7450v: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Er zijn grofweg 2 opties: voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is voordeliger geprijsd en wordt bovendien geheel gevuld. Zodoende bespaar je al snel 65%.
 • Een populair item is de HP 56 XL + HP 57 XL multipack.
 • Niet vergeten: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Inhoudsopgave: Overzicht goedkoopste inkt voor HP Photosmart 7450v | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik kopen voor de photosmart 7450v? | Uitleg + info over inkt vervangen | Uitleg over huismerk inkt | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerknaamHP
Seriephotosmart
Model7450v
PrintersoortInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 56 XL + HP 57 XL multipack
Gemiddelde prijs

Goedkoopste HP Photosmart 7450v printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen is best kostbaar. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost zo’n €0,04 – €0,06 en in kleur gemiddeld €0,10 per afdruk. Door te printen met de goedkoopste HP Photosmart 7450v cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. De lokale computerwinkel bezoeken voor nieuwe inkt is in veel gevallen een dure aangelegenheid. Je bent veel goedkoper uit als je het online koopt. Dat weten we van de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In onderstaand overzicht bekijk je erkende webshopswaar je gerust binnen enkele minuten inkt voor jouw printer kunt vinden. Per webshop laten we zien of ze klooninkt en/of originele inkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Printen voor een gunstig tarief met de photosmart 7450v? In de volgende lijst bekijk je handige aanwijzingen om nog voordeliger te printen.

 • Ga voor imitatie inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en dit geeft een besparing van wel 65%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kleureninkt is relatief duur.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als eco-modus. De print zal iets minder donker zijn, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de stekker uit de printer als je deze niet gebruikt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt is geschikt voor de photosmart 7450v?

Geeft de computer een notificatie dat de inkt op is? Let op: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn niet altijd nauwkeurig. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang de inkt pas zodra de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP Photosmart 7450v is een inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Onderzoek als eerste welke kleur je moet vervangen. Ook wil je weten welk soort model jij nodig hebt. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Zoek naar het cartridgenummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Je kunt ook zoeken op printer. Voor jouw printer is dat 7450v uit de serie photosmart van het merk HP.
 3. Neem een handleiding door; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij veel webshops zoals coolblue.nl en Paradigit vind je ook huismerk-varianten. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en er zit vaak meer inkt in. Meer informatie bieden we in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Photosmart 7450v CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Saffierblauw en RAL 5007.
HP Photosmart 7450v MagentaRozeRoze inkt voor Roodlila en RAL 3012.
HP Photosmart 7450v YellowGeelGele inkt voor tinten als Saffraangeel en RAL 1015.
HP Photosmart 7450v Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de photosmart 7450v.

Erkende cartridges voor in de photosmart 7450v.
Wij hebben onderstaande achterhaald die passen in deze printer.

 1. HP 56 XL + HP 57 XL multipack
 2. HP 56 XL Zwart
 3. HP 57 XL Kleur


Voordelige HP Photosmart 7450v cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te verwisselen. Verderop vind je een praktisch stappenplan zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg cartridges photosmart 7450v vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  De printer of computer zal een melding tonen met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude cartridge onttrekken

  Open de printerkap en klik de lege patronen eruit. Deze gooi je niet in de grijze container. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder het plakkertje zoals aangegeven op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge herinstalleren

  Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de klep.

 5. Laatste controle fase

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Indien het allemaal gelukt is toont de printer het juiste inktniveau. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP Photosmart 7450v

Beste HP Photosmart 7450v huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw photosmart 7450v? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een groter inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als originele inktpatronen.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij erkende specialisten en zijn fors goedkoper. Deze B-merk inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, terwijl dat bij officiële merkproducten niet perse het geval is. Goedkoop afdrukken wordt zo een stuk eenvoudiger. De printkwaliteit komt overeen met officiële inkt. 

Problemen bij het printen met een huismerk cartridge
Soms zul je een foutmelding krijgen wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dat komt omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Zo’n storingscode is vaak gewoon te negeren. Werkt dit niet? In dat geval vind je in de bijgaande opsomming diverse snelle tips.

 1. Begin met kijken of je de juiste huismerk cartridge in huis hebt. Bekijk het modelnummer op de verpakking en kijk of deze overeenstemt met het origineel.
 2. Start de printer opnieuw. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Kijk of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Pas daarna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Kijk of je het stukje tape verwijderd hebt.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Inspecteer de printkop.

FAQ met veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, is dit op te lossen?
Verschillende printers stoppen met printen in zwart-wit in het geval dat een kleurenpatroon ontbreekt. Dat is erg vervelend. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor zwart-wit. Geen effect? Plak ondoorzichtige tape op de volumelezer van de lege HP Photosmart 7450v cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de photosmart 7450v?
Een groot deel van de printproducten beschikken over een reinigingsprogramma voor de printkop. Zodoende blijft jouw printer in topconditie. Soms de HP cartridges even nakijken en schoonmaken draagt ook bij aan een langere levensduur. De software geeft zelf aan wanneer het tijd is om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Photosmart 7450v bijvullen?
Op de markt zijn navulbare inktpatronen in de handel. We hebben het hier over inktpatronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Doorgaans kan je het navullen ook laten doen bij organisatie die daar de juiste materialen voor hebben. Deze experts faciliteren voordelige kloon artikelen in plaats van originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de photosmart 7450v?
Je all-in-one apparaat gebruiksklaar maken gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Doorgaans herkent een Mac of windows computer de aangesloten printer vanzelf al. Vergeet echter niet de relevante printersoftware. Dat kun je downloaden via de service en ondersteuning pagina van HP. De printer drivers die geschikt zijn voor de photosmart 7450v staan voor je klaar op de website van HP. Hier biedt de leverancier verder bijkomende details zoals een gebruiksaanwijzing, onderhoudstips en hulp bij netwerkproblemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de photosmart 7450v?
Een printerstoring is vervelend en komt nooit gelegen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Zulke foutmeldingen worden uitgelegd op het informatieportaal van de leverancier. Irritante HP Photosmart 7450v storingen zijn; vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De beste HP printersystemen hebben draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Groot pluspunt is dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De photosmart 7450v WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Evenzeer kan er worden geprint via de app op je telefoon of tablet.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er zijn tegenwoordig verschillende merken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Je ontvangt dan maandelijks, om de paar maand of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe goedkope cartridge. Op basis daarvan kan je niet meer vergeten inkt te kopen en weet je zeker dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van eenvoudig (25 prints per maand) tot wat duurdere contracten (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie