bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0806 C13T08064011 licht magenta / licht roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T0806 C13T08064011 inktcartridge? Op deze webpagina vind je goede inktshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Epson T0806 met kleurcode licht magenta (licht roze / rood) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Epson. Flink wat inktshops zoals Staples & Go4inkt verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,50
Huismerk tarief€5,75
LeverancierEpson
SoortEpson T0806
SerienummerC13T08064011
Kleur beschrijvinglicht magenta
Inhoud (ml)7,4 milliliter
Intensiteit685 prints
EANonbekend

Goedkoopste Epson T0806 C13T08064011 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T08064011 cartridge is 7,4 milliliter. De intensiteit is 685 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij shops als Inkclub & printerinktshop.nl.
 • Originele C13T08064011 inktcartridges koop je online vanaf €11,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de meest bekende verkopers waar je voordelig en snel C13T08064011 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T0806 C13T08064011 licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €12,65. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €11,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €5,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T0806 originele inkt€11,50
Epson T0806 multipack (merkcartridge)€23,00
Epson T0806 huismerk inkt * €5,75
Epson T0806 huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de C13T08064011 cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Meteen Epson T0806 C13T08064011 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en bieden bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t0806-c13t08064011-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T08064011 inkt van Epson kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T0806 originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €11,50).

Epson T0806 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T08064011 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T0806 C13T08064011 licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) licht magenta inkt van Epson vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de lekkende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante cartridge problemen in relatie tot Epson T0806 C13T08064011 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Epson T0806 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T0806 C13T08064011 met kleurcode licht magenta (licht roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €9,50 excl. de btw (dat is €11,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack koopt kost het ongeveer €23,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T08064011 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €5,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is het Epson T0806 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T08064011 alternatief gebruiken is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf oplossen.

Tegen lage kosten de Epson T0806 C13T08064011 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie