bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0872 C13T08724010 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T0872 C13T08724010 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Artikel Epson T0872 met kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Verschillende winkels als o.a. Office Centre of bol.com verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€11,50
Huismerk vanafprijs€5,75
FabrikantEpson
TypeEpson T0872
ProductcodeC13T08724010
Kleurencyaan
Inhoud (ml)11,4 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T0872 C13T08724010 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T08724010 cartridge is 11,4 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals bol.com en Paradigit.
 • Originele C13T08724010 inktcartridges haal je in huis vanaf €11,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl check je betrouwbare verkooppunten waar je de beste C13T08724010 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T0872 C13T08724010 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €12,65. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €11,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €5,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T0872 originele inkt€11,50
Epson T0872 multipack (merkcartridge)€23,00
Epson T0872 huismerk inkt * €5,75
Epson T0872 huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de C13T08724010 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Direkt Epson T0872 C13T08724010 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel online als bij boekhandels. Advies van de specialist: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t0872-c13t08724010-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T08724010 inkt van Epson bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T0872 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €11,50).

Epson T0872 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T08724010 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T0872 C13T08724010 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel tref je bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende inktproblemen aangaande Epson T0872 C13T08724010 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson T0872 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T0872 C13T08724010 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €9,50 excl. de btw (dat maakt €11,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je ongeveer €23,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T08724010 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €5,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Epson T0872 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T08724010 alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de Epson T0872 C13T08724010 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het product in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de nagevulde Epson inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie