bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0874 C13T08744010 geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T0874 C13T08744010 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je erkende printshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Epson T0874 met kleuromschrijving geel (yellow) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Epson. Heel wat winkels als bijvoorbeeld Printabout.nl of bol.com verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,50
Huismerk verkoopprijs€5,75
FabrikantEpson
ModelEpson T0874
SeriecodeC13T08744010
Kleur omschrijvinggeel
Inhoud (ml)11,4 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Epson T0874 C13T08744010 inkt bestellen november 2022

Het volume (ml) van de C13T08744010 cartridge is 11,4 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl & Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T08744010 inktcartridges kosten je ongeveer €11,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de beste verkopers waar je probleemloos en snel C13T08744010 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T0874 C13T08744010 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €11,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €5,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T0874 originele inkt€11,50
Epson T0874 multipack (merkcartridge)€23,00
Epson T0874 huismerk inkt * €5,75
Epson T0874 huismerk duopack * €11,50
Prijstabel voor de C13T08744010 cartridge (yellow) in november 2022. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Snel Epson T0874 C13T08744010 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t0874-c13t08744010-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T08744010 inkt van Epson bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T0874 originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €11,50).

Epson T0874 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T08744010 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T0874 C13T08744010 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Epson geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht staan gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare printproblemen met de Epson T0874 C13T08744010 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T0874 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T0874 C13T08744010 met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €9,50 excl. de btw (€11,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €23,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T08744010 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €5,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een Epson T0874 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C13T08744010 alternatief bestellen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T0874 C13T08744010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check check je of de budget Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie