bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T40C1 C13T40C140 zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T40C1 C13T40C140 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je erkende inktwebshops voor extra goedkope cartridges. Deze Epson T40C1 bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Epson. Meer en meer aanbieders zoals Totaalinkt.shop & Easy-ink faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€52,50
Huismerk tarieven€26,25
LeverancierEpson
TypeEpson T40C1
SerienummerC13T40C140
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)50 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer8715946631110

Goedkoopste Epson T40C1 C13T40C140 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de C13T40C140 cartridge is 50 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via bedrijven als replacedirect & Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T40C140 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €52,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsdraft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde winkels waar je eenvoudig C13T40C140 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T40C1 C13T40C140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €57,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €52,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €26,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T40C1 originele inkt€52,50
Epson T40C1 multipack (merkcartridge)€105,00
Epson T40C1 huismerk inkt * €26,25
Epson T40C1 huismerk duopack * €52,50
Overzicht met prijzen van de C13T40C140 cartridge (black) in december 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Snel Epson T40C1 C13T40C140 inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, een grote voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t40c1-c13t40c140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T40C140 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T40C1 originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €52,50).

Epson T40C1 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C13T40C140 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T40C1 C13T40C140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je bekende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot Epson T40C1 C13T40C140 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T40C1 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T40C1 C13T40C140 met kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €43,39 excl. de btw (dat is €52,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €105,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T40C140 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €26,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Epson T40C1 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C13T40C140 alternatief inkopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Epson T40C1 C13T40C140 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als afronding controleer je of de nieuwe Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie