bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T41F2 C13T41F240 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T41F2 C13T41F240 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste printwinkels voor spotgoedkope cartridges. Het product Epson T41F2 met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Meer en meer verkooppunten als o.a. Inkt-bestellen.nl & Inktwereld.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€157,50
Huismerk verkoopprijs€78,75
LeverancierEpson
ModelEpson T41F2
ProductnummerC13T41F240
Kleurcyaan
Volume (ml)350 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer8715946633169

Goedkoopste Epson T41F2 C13T41F240 inkt bestellen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de C13T41F240 cartridge is 350 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Totaalinkt.shop zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als printershop & Paradigit.
 • Originele C13T41F240 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €157,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire bedrijven waar je snel en simpel C13T41F240 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T41F2 C13T41F240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €173,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €157,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €78,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T41F2 originele inkt€157,50
Epson T41F2 multipack (merkcartridge)€315,00
Epson T41F2 huismerk inkt * €78,75
Epson T41F2 huismerk duopack * €157,50
Prijstabel voor de C13T41F240 cartridge (blauw) in december 2022. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Direkt Epson T41F2 C13T41F240 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t41f2-c13t41f240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T41F240 inkt van Epson bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T41F2 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €157,50).

Epson T41F2 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het C13T41F240 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T41F2 C13T41F240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Epson geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan de meest gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende problemen bij de Epson T41F2 C13T41F240 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Epson T41F2 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T41F2 C13T41F240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €130,17 excl. de btw (wat neerkomt op €157,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €315,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T41F240 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €78,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Epson T41F2 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T41F240 alternatief gebruiken is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele inkt. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Zulke storingen kan je veelal zelf oplossen.

Kan ik de Epson T41F2 C13T41F240 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien controleer je of de nieuwe Epson inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie