bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T40D2 C13T40D240 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T40D2 C13T40D240 inktcartridge? Op deze website tref je de populairste inktaanbieders voor extra goedkope cartridges. Het product Epson T40D2 met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Epson. Steeds meer inktwebshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of replacedirect leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€52,50
Huismerk vanafprijs€26,25
LeverancierEpson
ArtikelEpson T40D2
SerienummerC13T40D240
Officiële kleurcyaan
Volume (ml)50 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code8715946631165

Goedkoopste Epson T40D2 C13T40D240 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T40D240 cartridge is 50 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij winkels als Inktwereld.nl en Staples.
 • Originele C13T40D240 inktcartridges koop je vanaf €52,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze vergelijker vergelijk je goede webshops waar je de beste C13T40D240 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T40D2 C13T40D240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €57,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €52,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €26,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T40D2 originele inkt€52,50
Epson T40D2 multipack (merkcartridge)€105,00
Epson T40D2 huismerk inkt * €26,25
Epson T40D2 huismerk duopack * €52,50
Geschatte prijzen van de C13T40D240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gelijk Epson T40D2 C13T40D240 inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel online als bij winkeliers. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t40d2-c13t40d240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T40D240 inkt van Epson bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T40D2 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutcodes. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €52,50).

Epson T40D2 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T40D240 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T40D2 C13T40D240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Epson geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte afdrukproblemen met de Epson T40D2 C13T40D240 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T40D2 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T40D2 C13T40D240 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €43,39 excl. btw (dat is €52,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €105,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T40D240 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €26,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge weigert. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T40D2 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C13T40D240 alternatief kiezen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Epson T40D2 C13T40D240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kan je het patroon opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de budget Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie