bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9132 C13T913200 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T9132 C13T913200 inktcartridge? Op deze website vergelijk je goede verkopers voor voordelige cartridges. Het artikel Epson T9132 met kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Epson. Steeds meer inktwebshops zoals Vikingdirect.nl of Easy-ink bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€78,50
Huismerk prijs€39,25
MerkEpson
ArtikelEpson T9132
ProductnummerC13T913200
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)200 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer8715946629292

Goedkoopste Epson T9132 C13T913200 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T913200 cartridge is 200 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store of Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers zoals Inktwereld.nl en Staples.
 • Originele C13T913200 inktcartridges haal je in huis vanaf €78,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar erkende inktwebshops waar je zonder gedoe C13T913200 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T9132 C13T913200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €86,35. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €78,50. De beste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T9132 originele inkt€78,50
Epson T9132 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T9132 huismerk inkt * €39,25
Epson T9132 huismerk duopack * €78,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T913200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Direkt Epson T9132 C13T913200 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t9132-c13t913200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T913200 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T9132 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €78,50).

Epson T9132 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het C13T913200 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T9132 C13T913200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende inktproblemen in relatie tot Epson T9132 C13T913200 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T9132 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T9132 C13T913200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €64,88 excl. btw (€78,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €157,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T913200 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €39,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Epson T9132 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T913200 alternatief aanschaffen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T9132 C13T913200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de nieuwe Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie