bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T41R2 C13T41R240 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T41R2 C13T41R240 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je erkende inktshops voor betaalbare cartridges. Deze Epson T41R2 met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Epson. Een groeiend aantal inktaanbieders als bijv. Handyman.nl en printershop faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€65,50
Huismerk prijs€32,75
MerkEpson
ArtikelEpson T41R2
ProductcodeC13T41R240
Kleurcyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code8715946633206

Goedkoopste Epson T41R2 C13T41R240 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T41R240 cartridge is 110 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via leveranciers zoals Inkclub of Staples.
 • Originele C13T41R240 inktcartridges haal je in huis vanaf €65,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via onze vergelijker check je toonaangevende winkels waar je goedkoop en eenvoudig C13T41R240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T41R2 C13T41R240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €72,05. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €65,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €32,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T41R2 originele inkt€65,50
Epson T41R2 multipack (merkcartridge)€131,00
Epson T41R2 huismerk inkt * €32,75
Epson T41R2 huismerk duopack * €65,50
Overzicht met prijzen van de C13T41R240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Gemakkelijk Epson T41R2 C13T41R240 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Wehkamp, Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t41r2-c13t41r240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T41R240 inkt van Epson bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T41R2 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €65,50).

Epson T41R2 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C13T41R240 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T41R2 C13T41R240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder zie je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot Epson T41R2 C13T41R240 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Epson T41R2 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T41R2 C13T41R240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €54,13 excl. de btw (dus €65,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €131,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T41R240 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €32,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge het niet doet. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Epson T41R2 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C13T41R240 alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Tegen lage kosten de Epson T41R2 C13T41R240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Nadien achterhaal je of de vernieuwde Epson inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie