bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T43U C13T43U240 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T43U C13T43U240 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met goede inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. De Epson T43U bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Epson. Velerlei verkopers als o.a. Alleeninkt.nl & 123inkt verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk vanafprijs€18,75
LeverancierEpson
SoortEpson T43U
ProductcodeC13T43U240
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Intensiteitonbekend
EAN-code8715946666129

Goedkoopste Epson T43U C13T43U240 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T43U240 cartridge is ml onbekend. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkooppunten als 112supplies of Office Centre.
 • Originele C13T43U240 inktcartridges kosten je ongeveer €37,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de meest bekende shops waar je eenvoudig C13T43U240 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T43U C13T43U240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €41,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €37,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €18,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T43U originele inkt€37,50
Epson T43U multipack (merkcartridge)€75,00
Epson T43U huismerk inkt * €18,75
Epson T43U huismerk duopack * €37,50
Overzicht met prijzen van de C13T43U240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T43U C13T43U240 inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en bieden normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t43u-c13t43u240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T43U240 inkt van Epson kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T43U originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €37,50).

Epson T43U huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T43U240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T43U C13T43U240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht zie je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte cartridge problemen bij de Epson T43U C13T43U240 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Epson T43U inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T43U C13T43U240 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €30,99 excl. de btw (dat maakt €37,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €75,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C13T43U240 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €18,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Epson T43U huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C13T43U240 alternatief selecteren is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is interessanter en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Epson T43U C13T43U240 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de vernieuwde Epson inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie