bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T44J240 C13T44J240 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T44J240 C13T44J240 inktcartridge? Op deze webpagina vind je de meest populaire webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Epson T44J240 met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Veel winkels als bijv. Inktbaas.nl & replacedirect bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€237,50
Huismerk vanafprijs€118,75
MerkEpson
TypeEpson T44J240
ArtikelnummerC13T44J240
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer8715946668031

Goedkoopste Epson T44J240 C13T44J240 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T44J240 cartridge is 700 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als Inkclub & Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T44J240 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €237,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld snelle modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig C13T44J240 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T44J240 C13T44J240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €261,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €237,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €118,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T44J240 originele inkt€237,50
Epson T44J240 multipack (merkcartridge)€475,00
Epson T44J240 huismerk inkt * €118,75
Epson T44J240 huismerk duopack * €237,50
Prijsoverzicht van de C13T44J240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Vandaag nog Epson T44J240 C13T44J240 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t44j240-c13t44j240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T44J240 inkt van Epson bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T44J240 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van lastige foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €237,50).

Epson T44J240 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T44J240 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T44J240 C13T44J240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht tref je gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende afdrukproblemen bij de Epson T44J240 C13T44J240 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Epson T44J240 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T44J240 C13T44J240 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €196,28 excl. btw (dat is €237,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je zo’n €475,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T44J240 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €118,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Epson T44J240 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T44J240 alternatief inkopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele inkt. De kostprijs is gunstiger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Epson T44J240 C13T44J240 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de nieuwe Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie